Thule daktenten...

groot assortiment Thule daktenten en accessoires nu in onze winkel!

Trekkerstenten? In Houten! 

Samen met Bever de grootste collectie van Nederland...te zien op onze tentenshow!

Trekkerstenten? In Houten! 

Samen met Bever de grootste collectie van Nederland...te zien op onze tentenshow!

Grote collectie slaapzakken!

Nomad, Human Comfort, Robens, Polydaun, Vango...

Frans de Witte Kampeerspecialist...

Frans de Witte is één van de weinige kampeerwinkels die zijn hele tentencollectie op heeft staan. Al onze tenten zijn van bekende merken; ieder jaar dus weer nieuwe modellen tegen concurerende prijzen! En omdat wij samen met Bever onder 1 dak zitten hebben wij het grootste en meest gevarieerde aanbod van Nederland. In Houten hebben wij voor iedereen de juiste tent.

Van de super grote familietent tot en met de ultra lichtgewicht tent voor de avonturiers. Al onze tenten zijn uit voorraad leverbaar en staan op in onze showroom zodat u alles op uw gemak kunt vergelijken. Een tent even in het echt bekijken en daarbij het juiste advies krijgen is wel zo prettig voordat u de keuze maakt waarmee u op vakantie gaat.
Ook voor tenten moet u dus bij Frans de Witte zijn!

tenten: Service en garantie

Onze leveranciers besteden natuurlijk de grootste zorg aan hun tenten, maar tijdens het kamperen kan er altijd een ongelukje gebeuren. Maak in dat geval duidelijke foto's of geef duidelijk met bijvoorbeeld tape aan waar de schade zit zodat wij het makkelijk kunnen terugvinden en oplossen. Houd er rekening mee dat daar enige tijd overheen gaat dus kom niet vlak voor uw vakantie. Mocht het een fabricagefout zijn dan wordt de tent in veel gevallen geruild zodat u weer snel op pad kunt!