Westin roofvis specials...

groot assortiment kunstaas, hengels en accessoires nu in onze winkel!

 

Lekker luieren in je eigen tuin!

Frans de Witte heeft een groot Lafuma-assortiment voor in de tuin...

 

Grote collectie schoenen!

Lowa, Meindl, Grisport, Merell; meer dan 200 modellen ...

Trekkerstenten? In Houten! 

Samen met Bever de grootste collectie van Nederland...te zien op onze tentenshow!

Trekkerstenten? In Houten! 

Samen met Bever de grootste collectie van Nederland...te zien op onze tentenshow!

Grote collectie slaapzakken!

Nomad, Highlander, Robens, Polydaun, Vango...

Grote collectie slaapmatten!

Thermarest, Nomad, Jackwolfskin, Robens, Vango, ...

Reistassen & rugzakken

Eascycamp, Nomad, Outwell, Vango, Vaude, Jack Wolfskin, Deuter, Eagle Creek, ...

Reistassen & rugzakken

Eascycamp, Nomad, Outwell, Vango, Vaude, Jack Wolfskin, Deuter, Eagle Creek, ...

Outwell tenten; vernieuwend en innoverend...

Outwell blijft streven naar verbetering. Wie anders dan Outwell kon op de proppen gekomen zijn met de supercoole Kids Room-binnententen of het Wind Stabilizer-systeem? Dat is typisch Outwell. Vaak gekopieerd, nooit verbeterd! Hieronder volgt een klein overzicht van innovaties die Outwell heeft gedaan sinds 2005... 

Outwell Hybrid Frame-systeem – 2013

Het Outwell Hybrid Frame-systeem maakt gebruik van Duratec-glasvezelstokken voor het onderling verbinden van de robuuste stalen structurele stokken. Dit zorgt voor een stevige, op zichzelf staande structuur die het ons mogelijk heeft gemaakt een betere ventilatie en aanpasbare tenten en bijzettenten te ontwikkelen die afgestemd kunnen worden op de behoeften van de kampeerder.

Outwell Pole Junction-systeem – 2013

Het Outwell Pole Junction-systeem maakt gebruik van verbindingsstukken met meerdere aansluitpunten. Deze stukken worden bevestigd aan stalen structurele stokken en creëren stevige aansluitpunten voor de onderling verbonden Duratec-glasvezelstokken die de stabiliteit van een tent gevoelig verbeteren.

Outwell One-go-opblaastechnologie – 2013

De Outwell One-go-opblaastechnologie betekent dat een kampeerder een pomp kan aansluiten op één luchtventiel en een tent in een minuut kan opblazen. Het is dus niet langer nodig de pomp telkens op een andere luchtkoker aan te sluiten – gewoon verbinden, oppompen en klaar! Het eenvoudig op te zetten en uiterst efficiënte frame verbindt ieder verticaal deel onderling via een bovenkoker die ook dienst doet als een robuuste stok voor extra stevigheid. Mocht het frame onverhoopt beschadigd raken, kan elk verticaal deel via ventielen afzonderlijk geïsoleerd worden om te verhinderen dat het frame volledig leegloopt, wat een vlotte herstelling garandeert.

Getinte vensters - 2012

Een gloednieuwe innovatie voor dit seizoen zijn onze getinte vensters die bescherming bieden tegen de zon en de privacy van kampeerders vergroten terwijl ze nog steeds naar buiten kunnen kijken.

Floating Guyline-systeem - 2012

Ons Floating Guyline-systeem heeft twee lijnen in mokkakleur die naar één neonkleurige lijn leiden die wordt vastgezet. Het systeem is makkelijker vast te zetten en zorgt ervoor dat er minder lijnen zijn waarover u kunt struikelen. Daarbij zorgt de optische illusie die door de kleuren wordt gecreëerd voor een nog gestroomlijnder uiterlijk, met de neonkleurige scheerlijn die boven de grond lijkt te zweven.

Outwell Wind Stabilizer System - 2011

Het uiterst efficiënte Outwell Wind Stabilizer-systeem verbindt rechtstreeks het buitenmateriaal, de tentstokken en de scheerlijnen om bij hevige wind een fantastische kracht en stabiliteit te creëren. Zo hoeven u en uw familie zich nergens zorgen over te maken.

Outwell Easy Pegging-systeem - 2011

Gebruik van drie types haringen met verschillende kleurcodes zorgt ervoor dat het opzetten van de tent probleemloos verloopt en draagt bij aan de inherente stabiliteit van iedere Outwell-tent. We kozen in dit geval voor grijze ankerharingen in iedere hoek, zwarte plastic haringen om de tent zelf vast te zetten en neonkleurige haringen die de scheerlijnen aanvullen. Eenvoudig maar zeer efficiënt.

Neonkleurige scheerlijnen/biezen/Dry Zip-systeem - 2011

Al meer dan tien jaar helpen onze neonkleurige scheerlijnen u zich te oriënteren en nu hebben we hier ook nog neonkleurige biezen op de panelen van de hoofdtent aan toegevoegd. Daarbij bestaat ons Dry Zip-systeem uit speciale neonkleurige bedekkingen die voorkomen dat er op belangrijke punten langs de rits water naar binnen kan komen.

Kids Room/Speelwand/Spellenset - 2010

Bij deze eigenschappen die bij onze Fantasy-collectie horen staat plezier voor iedereen centraal. Het is een belangrijke vernieuwing die nogmaals bewijst dat voor Outwell families op de eerste plaats komen. De lezers van Camping, het vooraanstaande kampeertijdschrift in het Verenigd Koninkrijk, hebben dit geapprecieerd want de Fantasy-collectie werd verkozen tot Tent van het Jaar.

Uitbouwen en luifels - 2008/2009

In 2008 zijn we voor het eerst met uitbouwen gekomen en een jaar later werd dit gevolgd door een complete collectie luifels. Dit alles biedt u de mogelijkheid als het nodig is een extra dimensie aan uw Outwell-tent toe te voegen, of u nu een uitbouw toe wilt voegen voor extra beschutting of een volledige luifel voor een extra, volledig gesloten ruimte.

 

Outwell Extended Frame-systeem - 2008

Het Outwell Extended Frame-systeem is ook uniek. Het systeem zorgt voor extra hoogte en maximale stabiliteit, door het feit dat de stevige hoofdstokken van de tent een extra uitloper kunnen ondersteunen via een slim ontworpen speciaal verbindingspunt dat ook voor extra stabiliteit over de hele tent zorgt.

Tapijten en grondzeilen - 2007

In 2007 zijn we begonnen met het op de markt brengen van tapijten en grondzeilen. Tapijten zorgen voor fantastisch comfort, gezelligheid en warmte in de tent zodat u zich helemaal thuis voelt. Een grondzeil zorgt voor extra isolatie en is een manier om het hoofdgrondzeil te beschermen tegen direct contact met de grond, waardoor de levensduur van de tent op een efficiënte manier wordt vergroot.

Sealed Ground-systeem - 2005

Een van de eerste voorbeelden van het praktisch denken van Outwell. Door het grondzeil met de tent te integreren zorgden we voor een unieke bescherming bij alle weersomstandigheden – van onder tot boven. Een verzegeld grondzeil is echt de meest efficiënte manier om modder en vuil buiten de tent te houden. En het zorgt er ook voor dat er geen ongedierte in uw tent kan kruipen!

En u heeft al geraden wie in Nederland als eerste produkten van Outwell verkocht... precies!